Complexe oplossing - individuele benadering

Onze visie

 

Elke klant is uniek. Daarom is elk project uniek. Of we nu spreken over een computer op maat, een cloud gestuurde netwerkinstallatie, een affiche voor uw evenement, ... We trachten deze keer op keer individueel aan te pakken, volledig afgestemd op u eigen individu.

 

 

 

 

Onze werkwijze

Steeds opnieuw gaan we diepgaand op zoek naar de absolute noden van onze klanten. We zadelen dus niemand op met onnodige kosten. We hanteren hierbij vaak een intake gesprek ter plaatse, om de start van elk project, hoe klein ook, vast te leggen om te laten evolueren tot het gewenste eindresultaat.

 

 

 

 

 

 

 

Ons team

David Vink is de volledig drijvende kracht achter Kniv Solutions, die met zijn jarenlange expertise in hardware & infrastructuur, audiovisuele technieken, grafisch vormgever en event support, een totaal overkoepelend, vertrouwelijk en transparant pakket aanbiedt van A tot Z, met een persoonlijke touch.

 

 

 


We geven u graag dat duwtje.

Omdat we individueel luisteren naar de noden en inzetten op volledige begeleiding van uw project, ontstaat het begin van onze professionele relatie voor de toekomst.